Reikicursussen
  WAT IS REIKI?

  Reiki betekent "kracht van de zon", universele levensenergie. Het is een uit Japan afkomstige geneeswijze volgens het Dr. Usui systeem. Van nature kan iedereen aan iemand die ziek of emotioneel is, energie geven door middel van de handen. Bijvoorbeeld: Een kind is gevallen en heeft pijn. De moeder zegt: "Kom maar, ik zal mijn hand erop leggen".
  Of het weer laten doorstromen van de energie bij stress (bij stress kan de energie niet meer stromen).

  Door allerlei verkeerde leefgewoonten zijn onze genezende energiekanalen "dichtgeslibd". Tijdens een Reiki cursus worden door de Reiki-Master, in vier initiaties, de blokkades in de energiebanen verwijderd, zodat de energie weer beter kan stromen. De verbindingen met de genezende energie worden hersteld. Na één initiatie is het al te voelen. De handen worden warm en gaan tintelen. Deze energie kun je doorgeven aan anderen, maar ook aan jezelf. Hierdoor wordt je weerstand verhoogd en er komt meer rust in je leven. Als er ziekten of spanningen zijn, heb je de Reiki-energie die altijd helpt; een warme, liefdevolle energie. De cursus Reiki I wordt door mij in twee dagen gegeven, meestal op een vrijdag en zaterdag. Je ontvangt dan vier initiaties en leert werken met de energie.

  REIKI BEHANDELINGEN

  Reiki behandelingen werken rustgevend en genezend. Pijn kan worden verzacht of weggenomen. Bij ernstige ziekten treedt altijd verlichting van de ziekte op en/of de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Ook onverwerkte ervaringen worden verwerkt. Genezen door Reiki betekent ook een goed contact opbouwen met jezelf. Iedereen kan een Reiki cursus doen. Je hoeft hiervoor geen speciale gaven te bezitten. Openstaan om Reiki te willen ontvangen en doorgeven is voldoende.

  DE TRADITIE VAN REIKI

  Genezen door energieoverbrenging is zo oud als de mensheid. Dr. Usui heeft het herontdekt en geheel in ere hersteld en het heet nu dan ook "Reiki volgens het Dr. Usui systeem van natuurlijk genezen", oftewel "USUI SHIKI RYOHO". Dr. Usui was de eerste Reiki-Grandmaster.

  DRIE REIKI GRADEN

  De 1e graad opent je energiekanalen.
  De 2e graad geeft je de mogelijkheid om ook op afstand te behandelen en geeft ondersteuning bij psychische problemen.
  De cursussen worden in Leersum gegeven.
  De 3e graad is de mastergraad.
  Hiervoor kom je bij mij persoonlijk in opleiding. Innerlijke groei en rijping zijn dan heel belangrijk, evenals het opdoen van kennis en ervaring.

  U kunt zich aanmelden voor deelname aan Reiki I of II bij Mevr. Anne-Marie Ruiter op tel.nr. 06-22201246 of e-mailadres: anne-marie@paravani.nl

  Reiki oefenavonden zijn voor de Reikistudenten en wordt begeleid door Anne-Marie Ruiter. Deze avonden vinden plaats in het centrum voor Bewustzijnsontwikkeling en Reiki aan de Lomboklaan 35 te Leersum. Aanmelden is mogelijk t/m de vrijdag voorafgaande aan de Reiki oefenavond bij Dhr. Rico Blankestijn, op tel.nr. 06-29450420 of e-mailadres: comodoro@wxs.nl  Anne-Marie Ruiter is Reikimaster volgens het traditionele Dr. Usui systeem van natuurlijk genezen en lerares Lightbody. Zij is daarin opgeleid door mevrouw Blom, die sinds ruim tien jaar haar spirituele lerares is. Van huis uit is Anne-Marie Registerpsycholoog (NIP) Arbeid & Organisatie. Zij is te bereiken via 06-22201246 of anne-marie@paravani.nl.  Mevrouw Elisabeth Dumoleyn, traditioneel Reikimaster in het Dr. Usui systeem, geeft op afspraak Reikibehandelingen en Reikiklassen in het centrum.
  Zij is te bereiken via 0343-450 224 of els@haks.nl.  REIKIPRINCIPES:

  • WEES JUIST VANDAAG NIET GEËRGERD

  • MAAK JE JUIST VANDAAG GEEN ZORGEN

  • EER JE LERAREN, JE OUDERS EN DE OUDEREN

  • VERDIEN JE BROOD EERLIJK

  • WEES DANKBAAR TEGENOVER ALLES WAT LEEFT